DPPK Sepanggar Beri Sumbangan Mangsa Kebakaran Kg. Rampaian.

22 september 2013- Kg. Rampaian, Sepanggar. Dewan Pemuda Pas Kawasan Sepangggar pada hari ini telah menghulurkan sumbangan berupa beras, bag sekolah dan pakaian terpakai kepada 13 keluarga mangsa kebakaran di Kg. Rampaian. Kebakaran melibatkan kemusnahan harta benda dianggarkan mencecah ratusan ribu ringgit telah menyebabkan 13 mangsa kebakaran hilang tempat tinggal. Menurut mangsa, kebakaran berpunca daripada kanak-kanak yang bermain api.

Sumbangan tersebut telah disampaikan oleh saudara Abdillah Matlin yang juga Ketua Pemuda PAS kawasan Sepanggar kepada wakil keluarga yang terlibat.

Menurut beliau, hasil sumbangan diperolehi menerusi tabung derma kilat yang dilancarkan melalui media sosial serta orang perseorangan yang menyumbang.

"Setelah kita mendapat berita tentang kebakaran di kampung ini (Rampaian), kita terus melancarkan tabung derma kilat mangsa kebakaran Rampaian menerusi laman sosial. Kita juga turut menghubungi beberapa rakan-rakan yang berkemampuan utk menghulurkan sumbangan. Terima kasih juga diucapkan kepada para penyumbang."

Mangsa kebakaran Kg. Rampaian turut melahirkan rasa kesyukuran dan jutaan terima kasih kepada DPPK Sepanggar di atas keprihatinan PAS terhadap mereka.

Komen Via Facebook :
PERINGATAN: passepanggar.blogspot.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

3 telah berpesan-pesan

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

قمة الدقة said...

شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

نور الهدى said...

شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات
من اهم الشركات التى تقوم باعمال النقل على اعلى مستوى من خلال توفير عدد من الخدمات الاساسية المميزه التى تساعد فى الوصول الى افضل النتائج فى الحفاظ على الاثاث ضد اى تغيرات يتعرض اليها الاثاث فاذا اراد ان تقوم باعمال شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن الى اى مكان
شركة نقل عفش بالرياض عمالة فلبينية

Post a Comment

 

powered by : www.blogger.com | designed by :ikhwan nain