Bual Bicara Bersama Datuk Husam Musa

Dewan Pemuda PAS Kawasan Sepanggar bersama-sama dengan Dewan Pemuda PAS Negeri Sabah telah menganjurkan program Bual Bicara bersama Datuk Husam Musa, Naib Presiden Pas Malaysia, bertempat di Tang Dynasty Hotel, Sepanggar.

Program ini telah dihadiri kira-kira 200 orang terdiri daripada pelbagai latar belakang masyarakat, anak muda, mahasiswa, pimpinan parti serta masyarakat umum. Turut hadir bersama ialah Dr. Raja Iskandar al-Hiss, yang juga Naib Ketua Dewan Pemuda Pas Malaysia.

Program bual bicara yang berlansung selama 2 jam ini, dipengerusikan sendiri oleh Saudara Abdillah Matlin, Ketua Dewan Pemuda Pas Kawasan Sepanggar.

Diharap dengan penganjuran program sebegini dapat mendekatkan lagi PAS dengan masyarakat dan menjelaskan isu-isu nasional kepada masyarakat khususnya di kawasan Sepanggar. Pada akhir majlis telah adakan sesi pelancaran Institut Kajian Strategik DPPK Sepanggar oleh Datuk Husam sendiri.

"Merakyat Perjuangan, Memimpin Perubahan"

Komen Via Facebook :
PERINGATAN: passepanggar.blogspot.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

3 telah berpesan-pesan

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

قمة الدقة said...

شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف

نور الهدى said...


شركة غسيل خزانات بالمدينة المنورة و عمال مروبون وحاصلون على شهادة صحية فقط اتصل بنا لتحصل على افضل خدمة غسيل خزانات


Post a Comment

 

powered by : www.blogger.com | designed by :ikhwan nain